2011. április 29., péntek

Tudom, tudom

Bocsánat, hogy már ennyire régen nem jártam erre!
Vissza fogok térni, de most 3.-a keddig nagyon sok írnivalóm van. Addig is Isten éltesse négyéves Ibolyánkat. Majd írok a szülinapjáról. Nagyon jól sikerült, mindennek örült, egész nap dudorászott, és így aludt el: Isten hintáztat az ölében engem.
Előtte vagy 4-5 percet imát mondott, mindent megköszönt, ami csak körülveszi.

Tika megtanult labdát rúgni, puszit adni (de csak egyet, Ibolyának), a fagylalt jelentését: kidugja a nyelvét a szájából.
Egyre lelkesebben mondogatja: GEN! Azaz: Igen.
Hintázás közben hajtja magát, különösen erre a mondókára: Hinta mellett diófa, rászállott egy madárka. Hajtsad Tika a hintát, érjük el a pacsirtát!
A hajtsad, Tika résznél elkezd előre-hátra dülöngélni.

Rózsa ma gyönyörű képeket rajzolt, s mély kérdéseket fűzött hozzájuk. A célja az vele, hogy majd amikor orvos lesz, ezeknek a képeknek az alapján a betegei át tudják gondolni a saját lelküket, és hamarabb meggyógyulnak. Kicsit elképesztő ez a lány...
Lehet, h felteszek ide a képeiből, ha megengedi.

Gáborkám nehezen viselte Ibolya születésnapját, sokat bújt ma. Este a kedvenc fürdős játékát kérte, hogy ő egy kis tojás, aki a vízbe esett, de a talpraesett kisdinó a belsejében nem fulladt meg. Megtörölgetem, feltöröm, s hazaviszem, nálunk lakhat.

Kedves férjemmel nagyon jól vagyunk, nemrég volt a 9 éves házassági évfordulónk, és kaptam 9 szál rózsát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése