2013. július 6., szombat

Indián hét gyerekszemmel

Tika (Figyelő Szem):
Jó volt, hogy ettünk a Balatonon és még hogy vízben votunk, és jó hideg volt, az tréfa volt, és katasztrófa volt az, hogy hideg volt a víz. És még az volt a jó, hogy habos kakaót ittunk.
Még az volt, hogy gumicukrot ettünk este [Hogyan?] Úgy hogy előtte elmondjuk, amit akarunk, és amikor befejeztünk, mindenki kap kettő gumicukrot.
És az nagyon vicces volt, hogy amikor alagútban voltunk, lekapcsolták a villanyt, és amikor lekapcsolták, úgy visítottunk, hogy ÁÁÁ! És visszafelé én azt mondtam, hogy Azta! És befogtam a szemem, hogy ne legyen olyan sötét.

Ibolya (Ficánkoló Szellő):
Habos kakaót ittunk. Jó volt, hogy elkészítettük a ruhámat. És nagyon tetszett, hogy dinnyét vágtunk baltával, és aztán kiskanállal megettük a héjából. Félbevágtuk, és úgy kanalaztuk.
Jó volt, amikor kilátóztunk, és egészen a csúcsáig felmentünk. És ott a kilátó mellett tízóraiztunk, vagyis ebédeltünk. Aztán láttuk, hogy dörög az ég, és elmentünk a kisvasútra. És ott le voltak eresztve a függönyök, és az nagyon vicces volt.
Az Erzsóékkal tündéreset játszottunk, fogócskáztunk, virágot szedtünk a testvéreimmel, és becsomagoltuk úgy, mintha igazából virágeladók lennénk.
A Víz napján volt balatonozás, és elsőre még nem mentünk be a vízbe, hanem megreggeliztünk, mert nem is reggeliztünk, csak egy kakaót ittunk. És különben a Szél napján papírsárkányoztunk, és kint aludtunk a nyári szálláson, és kint esett az eső, és beesett a nyári szállásba, és én aludtam, és a fejemre esett az eső. És tetszett, amikor csillag volt az ablakon.
És rajzoltunk névtáblát, és volt olyan is, hogy rajzolni kellett, hogy mi tetszett, milyen gumicukrot kérsz, és még hogy mit dolgoztál.
Akkor meg volt egy misenap, és a misén Csobogó Víz meg Vizes Szem feldőltek a misén a székkel, mert nagyon dőlős székek voltak. Elemér, vagyis nem ... valamilyen Mosoly az Elemér... ő tartotta a misét.
A Zsizsiék cukik voltak, és az is jó volt, amikor ettünk cukrot, meg ettünk husit, ettünk mindenfélét. 

1 megjegyzés: