2012. május 23., szerda

Ibolyka biciklin!

Elképesztő hír: Ibolya megtanult biciklizni!
Az alig-alig ötéves nagylány már Gábor nemrég lecserélt biciklijét is kiválóan tudja tekerni, nem borul fel, nagyon ügyes!!! Régóta gyakorolgat a ház előtt, a maga önálló, segítséget alig kívánó módján, de azért időnként megengedte, hogy mögötte fussak, segítsek az egyensúlyozásban. Aztán egy idő után nem hívott, s pár hét múlva értesültem róla, hogy megtanult biciklizni. (Mama, most már vehetünk egy igazi, rózsaszín biciklit!) Mert korábban arról volt szó, hogy addig kár biciklivásárláson gondolkozni, amíg nem tud biciklizni,

Nagyon megnőtt, nagylányosodott Ibolya az utóbbi időben. Egyre kevesebb a számomra érthetetlen és emiatt nehezen kezelhető kitörés, olyan jó vele jóban lenni! Beszélgetünk, rajzolgatunk, időnként memorizunk vagy kirakózunk - szép az élet :-).

Még nem írtam róla, de van egy hörcsögünk, és Ibolya olyan ösztönösen remekül foglalkozik vele, hogy csak ámulok. Úgy fogja meg, mint egy profi, nem fél tőle, és nagyon számon tartja. Ha nagy lesz, táncosnő szeretne lenne, lehetőleg lóháton.
Csodálattal nézem ezeket a gyerekeket - mindegyik olyan más, olyan egyedi és olyan csodálatos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése