2018. július 17., kedd

Rohács

Az idei nyár várt és váratlan módon egyaránt nehéznek indult. Lehetett számítani rá, hogy Papács nélkül érzelmileg fájdalmas lesz az indiános hét. Végül nagyon jól sikerült, jól érezték magukat a gyerekek, szóval gratulálok Mamácsnak hozzá.
Közben nekem vizsgaidőszak volt, elég nehézre sikerült az Élettannal és az Anatómiával, de az indiános hét kínálta lehetőséget, hogy kicsit kettesben, illetve legalábbis a nagyok nélkül lehetünk Emillel, szerettük volna kihasználni.
Azt terveztük, hogy egy nagyot kirándulunk valami sziklás helyen. A Magas-Tátrához most nem volt kedvem (már megint azok a fránya érzelmek...), ezért kicsit közelebb, a Liptói Tátrában, Rohácsnál álltunk meg. Itt voltunk télen síelni is, akkor jutott eszembe, hogy majd meg kéne nézni zöldben is.
A sícentrum parkolójában töltöttük az éjszakát, ami nagy szerencse volt, mert kényelmes WC is volt a közelben. Igaz, másnapra elzárták a vizet, mert cseréltek valami csövet, de este még jól jártam. Reggel eléggé későb ébredtünk, gyorsan megmosakodtam, és elindultunk. Sajnos meglehetősen esőre állt az idő, de azért nekiindultunk persze. Felfelé menet szamócásba, majd egy áfonyásba is botlottunk (ez teljesen meglepett - áfonya júniusban???). Gyönyörű volt az erdő, de sajnos felfelé haladva a köd egyre sűrűbb lett, majd szitálni is kezdett valami hideg csapadék. A kilátásból semmi sem látszott, bár némi ködgomolygás után kicsit lehetett sejteni valamit. Hosszas erdős kirándulás után végre kiértünk a sziklák közé, de ott már a szél is erősen fújt. Nagyon hideg volt már, minden ruhát ráadtuk a gyerekekre, de a nyílt terepre kiérve Árnika nagyon sírni kezdett, így inkább visszafordultunk még a csúcs előtt. Lefelé tempósan haladtunk, már Matyit is végig cipeltük, de aztán jól belakmároztunk a finom bogyókból. Azért szívesen megnézném egyszer azt a kilátást is.15 megjegyzés:

 1. nch-switch-sound-crack can be an equally outstanding and productive music converter together with all aid for quite a wide assortment of music formats. It may operate using either Microsoft Windows in addition to the Mac running platform and is very flexible.
  new crack

  VálaszTörlés
 2. Thanks for sharing such great information, I highly appreciate your hard-working skills which are quite beneficial for me. Xforce Crack

  VálaszTörlés
 3. Thanks for this post, I really found this very helpful. And blog about best time to post on cuber law is very useful. softorino-waltr-crack

  VálaszTörlés
 4. https://newcrackkey.com/easeus-todo-backup-crack/
  Easeus todo backup 13.5 crack: it is actually a superior programming that a have ,numerous assortment of reinforcement and data for each goal.

  VálaszTörlés